Mars månad = startskottet för våren

Mars månad = startskottet för våren

Nu går vi äntligen in i mars månad, och då börjar saker och ting hända i våra trädgårdar och odlingar när ljuset återvänder.  Det är en härlig tid vi har framför oss nu.

Lite är på gång i Svenska Dahliasällskapet.

För medlemmar har vi årsmötet den 21 mars. Det kommer hållas digitalt via zoom. Möteshandlingar hittar ni under inloggning till medlemssidan. Anmälan sker till Helena Larsson: hlsaleby@hotmail.com senast den 14 mars, och sedan skickas länk till mötet ut efter det.

25 – 28 mars går Nordiska Trädgårdar av stapeln. I år i digitalt format. Ni hittar oss under Trädgårdsträffen där var förening har en egen sida. Välkomna att kika in under mässdagarna och se vad vi erbjuder.

Lisebergs trädgårdsdagar är inställda även i år. Tyvärr. Men vi får hoppas att vi kan återkomma nästa år.